Wij kopen goud, zilver, juwelen en zoveel meer

Iedereen bezit waardevolle voorwerpen – eventueel uit een nalatenschap – die we niet of niet meer gebruiken maar die toch doelloos bewaard worden. Juwelen die stuk zijn, oude muntstukken, goudstaven of zelfs zilverwerk van onze voorouders. Kostbare voorwerpen, jawel, maar ‘veilig weggestopt’ en vergeten, achteraan in een lade. Caraor stelt voor om ze van u over te nemen. Kom ze (mét of zelfs zonder afspraak) kosteloos laten schatten.

Mijn voorwerpen schatten
Caraor - Achat de bijoux en or

Aankoop van goud en zilver in al hun vormen

.

Wij hebben ons jarenlang gespecialiseerd in de overname van kostbare metalen. We kopen ook uw goud of zilver: volgens hun gewicht of volgens hun intrinsieke waarde. Om het even wat u wenst te verkopen (oude juwelen, een Sovereign-muntstuk, …), wij voeren kosteloos én vrijblijvend een expertise uit en we betalen u cash (tot maximaal € 500,-) of via bankoverschrijving. Tot onze favoriete overnames behoren:

Juwelen, in zilver en goud: kettingen, oorhangers, ringen, zegelringen, armbanden, sierspelden, …

Luxehorloges en andere vormen van oude horlogerie (zakhorloges, …)

Goud- en zilverstaven (ingots)

Oude muntstukken (zilver en goud)

Gouden tanden

Zilverwerk

Edelsmederij (thee- of koffieservies, groenteschaal, coupes, … in massief zilver)

Aankoop van oude kostbare voorwerpen

Smaken verschillen maar schoonheid is van alle tijden. Wij hebben ons aankoopgamma verruimd: wij kopen niet alleen goud en zilver op, maar ook uw postzegelverzamelingen, edelstenen (diamanten, smaragden, robijnen, saffieren, …), oude meubelen, schilderijen, Chinese vazen, beeldhouwwerken, … Ze worden vervolgens voortverkocht via ons netwerk van partners met specialisatie in antiek en unieke collecties.

Wenst u goud te verkopen?

Interesse in onze aankoopdienst voor metalen? Kom uw gouden en zilveren juwelen in vertrouwen en in alle veiligheid bij Caraor verkopen. We ontvangen u in onze kantoren in Genval om kosteloos een expertise te maken van uw juwelen, ingots, collectie- of beleggingsmunten, …

Vraag een schatting

Onze missie?
Uw goederen revaloriseren

De meerwaarde van Caraor schuilt in onze vaste wil om uw goederen te revaloriseren. We weten allemaal dat de ontginning van kostbare metalen schadelijk is voor het milieu. Daarom promoten we de recycling van wat al bestaat. Samen brengen wij uw juwelen en andere waardevolle voorwerpen opnieuw op de markt, tegen de juiste prijs.

En omdat het milieu een kwestie is die ons allen aanbelangt, verkiezen we reiniging en renovatie van uw kostbare voorwerpen boven hersmelten met technieken die bijzonder veel energie vreten. Als het niet anders kan, werken we hiervoor samen met partners die onze waarden delen en die oplossingen zoeken om hun CO2-uitstoot te beperken.

Onze garanties

.

Professionalisme & transparantie

(zichtbare gehomologeerde weegschaal)

De juiste prijs

Betaling: cash of met bankoverschrijving

Discrete, betrouwbare en beveiligde uitwisselingen

Toptechnieken en -instrumenten

Opwaardering van het hergebruik