Waar kan men in België goud kopen of verkopen?

.

Er bestaan in België heel wat handelszaken die goud verhandelen. Is er een goede reden om te vertrouwen op Caraor, onze onderneming in Genval? Jawel, er zijn zelfs meerdere goede redenen!

Contact opnemen
Achat d'objets précieux

Onze waarden

.

Professionalisme & transparantie

Doe uw voordeel met de kennis van een zeer professioneel team. Wij hebben jarenlange expertise opgebouwd in de aankoop en verkoop van edelmetalen, en wij maken een erezaak van onze verzorgde en transparante dienstverlening. Daarom verlopen al onze schattingsactiviteiten bijvoorbeeld altijd in uw aanwezigheid.

De juiste prijs

Koop of verkoop in alle veiligheid en in vertrouwen. Wij hebben de goud- en zilverkoersen constant in het oog om u een marktconforme aan- of verkoopprijs aan te bieden. Uw juwelen en andere kostbare voorwerpen worden overgenomen tegen hun correcte waarde. Voor uw aankopen van ingots en beleggingsmunten stellen we u een prijs voor die realtime aansluit op de marktsituatie.

Betaling: cash of met bankoverschrijving

Wij respecteren de geldende Belgische reglementering (namelijk maximaal € 500,- per dag en per persoon) en kunnen u meteen cash uitbetalen bij uw verkoop van goud of zilver. Zo is de discretie maximaal gewaarborgd. Voor bedragen boven € 500,- of op uw verzoek voeren we ook betalingen via bankoverschrijving uit.

Discrete, betrouwbare en beveiligde uitwisselingen

Wij kunnen u – ongeacht uw plannen – in alle vertrouwelijkheid ontvangen in Genval, in onze comfortabele kantoren. Indien u dat wenst, kunnen we ons ook zelf tot bij u verplaatsen. Vertrouwen en gastvrijheid zijn twee essentiële waarden van onze onderneming. Daarom nemen we alle voorzorgen om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ál onze transacties te garanderen.

Toptechnieken en -instrumenten

Kwaliteit is slechts mogelijk met gebruik van de beste instrumenten die op de markt aanwezig zijn. Tijdens onze kosteloze en vrijblijvende expertises van uw gouden juwelen werken we daarom met een gehomologeerde weegschaal die tot één honderdste van een gram nauwkeurig weegt, en realiseren we zuurtests met toetssteen. Het advies over uw edelstenen is gratis, maar tegenover de expertise op dit domein staat een bijdrage volgens uw verwachtingen.

Opwaardering van het hergebruik

Door juwelen, horloges, ingots, munten, … te kopen en te verkopen willen we de ontginning van goud, zilver, palladium en andere edelmetalen beperken, en voorrang geven aan de herwaardering van het bestaande. Nog liever dan hersmelten voor verkoop, streven we ernaar om uw beschadigde voorwerpen te reinigen en te herstellen om ze daarna opnieuw in circulatie te brengen.

Neem contact met ons op!

Wilt u een beroep doen op Caraor om uw goud of zilver te verkopen of te kopen? We antwoorden graag op al uw vragen: in onze kantoren of telefonisch.

Contact opnemen