Over Caraor

Het verhaal van Caraor, in het kort …

.

Caraor is gevestigd in Rixensart, dicht bij Waver, Overijse, Tervuren, Hoeilaart en Oud-Heverlee. De oprichter heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de goud- en zilversector. Op zeker ogenblik vond hij het tijd om zijn eigen koers te varen met zijn kennis van edelmetalen en edelstenen. Hij ging partnerships aan met enkele grote actoren in de sector en richtte zijn eigen onderneming op.

Contact opnemen
Caraor - Achat et recyclage d'or

Revalorisatie van oude juwelen

Caraor heeft als eerste missie het hergebruik van grondstoffen te bevorderen. Wij beseffen goed welk enorm potentieel – vooral in de vorm van oude juwelen – ongebruikt in onze kasten ligt. Daarom willen we een nieuwe kijk op goud en zilver promoten. Deze visie betreft het revaloriseren van goederen die we allemaal bezitten maar niet gebruiken (juwelen die ouderwets of stuk zijn, een goudstaaf die bij een erfenis hoorde, …). Waarom moet dit achterin een lade blijven liggen? Wij helpen u ze opnieuw op de markt te brengen, tegen de  juiste prijs.

Laat ons (kosteloos én vrijblijvend!) de waarde van uw goederen schatten!

Wilt u de waarde van uw objecten in goud of ander edelmetaal kennen? Onze experts ontvangen u (ook zonder afspraak) en zullen u met het grootste genoegen adviseren in onze kantoren in Genval. Waarom nog afwachten? Neem meteen contact met ons op.

Kosteloze schatting

Beleggen in edelmetalen

Onze tweede missie met Caraor is u optimaal te adviseren bij de aanschaf van edelmetalen. Wat goud of zilver aangaat, loodsen wij u door het hele proces, vanuit onze comfortabele kantoren in Genval. Wij luisteren naar uw beweegredenen en presenteren u de oplossing die het best bij uw behoeften past.

Onze waarden

.

Gastvrijheid

Wij vinden het een prioriteit om met onze dienstverlening in uw buurt te blijven. We verwelkomen u in onze kantoren in Genval om u te adviseren bij uw aan- of verkoopplannen. Als u dat wenst, kunnen we ook zélf de reis maken en u komen opzoeken.

Veiligheid

Wij hechten het grootste belang aan uw veiligheid en die van onze medewerkers. Daarom investeren wij geregeld in nieuwe oplossingen om de beveiliging van onze kantoren te versterken.

Vertrouwelijkheid

Veiligheid geldt ook voor de informatie die u ons onthult. Wij verwelkomen u in de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en discretie. Discretie is immers een intrinsieke waarde voor ons vak. Voor ons is het bovendien een erezaak.

Het ecologische aspect

Ontginning van goud en zilver blijft hoe dan ook een aanslag op onze planeet. Samen recycleren we wat eerder al werd ontgonnen, om dit vervolgens opnieuw in circulatie te brengen. Hersmelten van oude juwelen is een optie, maar onze voorkeur gaat naar herstelling en revalorisatie.

Wat onze klanten over ons vertellen

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Onze klanten zullen u dit graag bevestigen.

.

Fabian N.

 

Le 26/12/2021

 

Service, conseils et honnêteté au rendez-vous !
A recommander sans hésitation !

Fabrizio

 

Le 19/12/2021

 

Une personne à contact facile, qui prend le temps de vous expliquer et très communicatif
Robert H

 

Le 12/12/2021

 

J’ai été reçu par un vrai professionnel qui connait bien son métier. De bons conseils et un bon prix ! merci